PRIRODNI FENOMEN

VIDEO Vozač nije poslušao upozorenje, nije ni slutio u kakvom će stanju pronaći automobil

Foto: Screenshot
VIDEO Vozač nije poslušao upozorenje, nije ni slutio u kakvom će stanju pronaći automobil
23.09.2020.
u 18:03
"Čak postoji i prometni znak s tim upozorenjem, ali on nije htio poslušati"
Pogledaj originalni članak

Nevjerojatni prizori stižu iz Norfolka, područja s krajnjeg istoka Engleske. Naime, tamo je jedan nesavjestan vozač u nedjelju parkirao svog terenca uz rub ceste koja se nalazi tik do rijeke. Nije ni slutio da će njegov limeni ljubimac svega za nekoliko sati biti pod vodom te da će njegova unutrašnjost biti u potpunosti uništena. 

Razlog ove velike poplave koja je u svega nekoliko sati u potpunosti prekrila područje Burnham Overyja leži u naglim, intenzivnim i brzim plimama rijeke Burn.

Na bizarnom videu koji se proširio internetom vide se nevjerojatne scene - jedrilice plove uz automobil. Sve je, prenosi Yahoo, komentirao i Tim Gatti, upravitelj tamošnje lučice. 

"Upozorio sam vozača da tu ne smije parkirati zbog visokih plima koje se događaju dva puta dnevno i u potpunosti poplave taj dio ceste. Čak postoji i prometni znak s tim upozorenjem, ali on nije htio poslušati. Nažalost, još mnogo ljudi ovdje dolazi parkirati misleći da su sigurni budući da ne znaju za naše intenzivne plime i oseke", kazao je. 

 

 

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.