TURIST

VIDEO Luda ideja: Mazio lava pa se čudom spasio od najgoreg

Foto: YouTube
VIDEO Luda ideja: Mazio lava pa se čudom spasio od najgoreg
13.04.2019.
u 22:13
Glasnogovornik parka u kojem se događaj zbio rekao je da je muškarac svojevoljno odlučio gurnuti ruku kroz električnu ogradu iako svugdje stoje upozorenja.
Pogledaj originalni članak

Mnogi imaju želju otputovati na afrički kontinent i iskusiti svijet drugačiji od onog svakodnevnog. Tako je vjerojatno i jedan turist imao razmišljao kada je kupio kartu za taj kontinent, ali osim te želje imao je i jednu totalno nelogičnu. Htio je pomaziti lava.

Kako piše Sputnik, 55-godišnji Pieter Nortje otišao je na turu s vodičem u Južnoj Africi. A tamo je zapravo otišao proslaviti 10 godišnjicu braka.

Njegova je žena snimala kako dodiruje lava, no u jednom trenutku pojavio se drugi lav koji je u usta uzeo njegovu ruku. Iako je prvo djelovalo kako se čovjek sigurno neće spasiti, čini se da su vriskovi prisutnih preplašili lava koji je odlučio pustiti ruku i tako ostaviti čovjeka u komadu.

Glasnogovornik parka u kojem se nesreća umalo dogodila rekao je da svuda postoje upozorenja i naglasio da je čovjek ruku gurnuo kroz električnu ogradu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PV
prcko.vitamincic
07:27 14.04.2019.

Mi imamo isto Čehe koji stradaju svake godine na Hrvatskom moru iz brdo glupih razloga. Najbolji su mi oni koji krenu u japankama na Velebit. Svijet je pun budala, to je jednostavno tako. Treba se prestati čuditi tim budalama i diviti se ljudima koji su drugačiji od takvih budala.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
23:09 13.04.2019.

turist glupan

Avatar ucjena
ucjena
06:18 14.04.2019.

Kuda je taj ostario?