Kućna lekcija

Video koji je sve oduševio: Pogledajte što je otac učinio za svoju kćer

Foto: Facebook
Video koji je sve oduševio: Pogledajte što je otac učinio za svoju kćer
04.04.2014.
u 15:35
"Važna sam. Značajna sam. Pametna sam. Lijepa sam. Posebna sam", govorio je Tyrese Gibson svojoj kćeri koja je ponavljala za njim.
Pogledaj originalni članak

Bilo zbog njihova karaktera, bilo zbog okoline – s djecom treba raditi na njihovu samopouzdanju. Zna to i poznati tata, pjevač, glumac i tekstopisac Tyrese Gibson koji je na svom Facebook-profilu objavio "kućnu lekciju" samopouzdanja.

"Važna sam. Značajna sam. Pametna sam. Lijepa sam. Posebna sam", govorio je svojoj kćeri koja je ponavljala za njim. "Nije važno što kažete o meni. Važno je što ja osjećam o sebi. Ja volim sebe pa nije važno volite li vi mene", jedna je od lekcija koje je Gibson dao svojoj kćeri.

Snimka "kućne lekcije" odmah je postala hit na Facebooku. U priloženom videu pogledajte kako je to izgledalo!

 

>> Priča koja je sve rastužila: Veliko iznenađenje za umirućeg oca i kćer

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:10 04.04.2014.

Ovako su nekako i žarku odgajali.......