BRZO PRONAĐENI

VIDEO Jeziva snimka: Dok je mama plaćala račun, otmičar je nagovarao curicu (4) da uđe u auto

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
02.09.2020.
u 10:26
Potraga je bila uspješna i otmičar je pronađen u roku od dva sata.
Pogledaj originalni članak

Ukrajinska policija brzom je reakcijom uspjela pronaći četverogodišnju djevojčicu koju je na benzinskoj postaji u gradu Borispilju oteo 29-godišnji muškarac. Prema ukrajinskom zakonu, njemu sada zbog otmice prijeti do pet godina zatvora, a nakon završetka istrage moguće su i dodatne optužbe.

Ukrajinska policija objavila je u subotu snimku s benzinske postaje gdje je otmičar snimljen kako nagovara djevojčicu da uđe u automobil. Njena majka u to je vrijeme plaćala gorivo. Automobil je ubrzo otišao, a kada su shvatili što se dogodilo, roditelji su odmah alarmirali policiju.

Ubrzo su obaviještene sve jedinice u gradu, ali i na lokalnim područjima. Potraga je bila uspješna i otmičar je pronađen u roku od dva sata. Djevojčica je bila neozlijeđena te je vraćena roditeljima. Ukrajinska policija objavila je snimku na kojoj se vidi otmica djevojčice te ponovni susret s roditeljima. Objavljena je i snimka privođenja otmičara.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AN
antiekstremist
10:57 02.09.2020.

Poslati ga Čečenima na ispitivanje !

MK
mksdk
11:23 02.09.2020.

Kazna za otmicu djeteta ne treba biti 5 godina zatvora, nego smrtna kazna.