Borba s vatrom

VIDEO Veliki požar u dvorištu Svetišta u Mariji Bistrici. Izgorjela dvorana za mlade

Foto: Čitatelj
Požar u Mariji Bistrici
Foto: Čitatelj
Požar u Mariji Bistrici
Autori Vecernji.hr, Hina
13.10.2020.
u 10:18
Požar je gasilo 30-ak vatrogasaca s desetak vatrogasnih vozila, a vatrogasci su još uvijek na terenu i rade na raščišćavanju požarišta.
Pogledaj originalni članak

Oko tri sata izbio je požar u dvorištu Svetišta Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici u kojem je dvorana za mlade potpuno izgorjela.

Prema riječima zapovjednika Zagorske javne vatrogasne postrojbe Dražena Sinkovića, vatrogasni operativni centar dojavu o požaru zaprimio je oko 2.55 sati, a nekoliko minuta kasnije vatrogasci su stigli na mjesto požara.

Video: Snimio čitatelj

"Kad su vatrogasci stigli, požar se već razbuktao. Krenulo se u akciju gašenja i oko 5 sati požar je stavljen pod kontrolu”, kazao je Sinković za Hinu.

Dodao je da je vatrom bila zahvaćena konstrukcija krovišta, kao i drveni stropovi i podovi te da je jedino što su vatrogasci mogli učiniti bilo spriječiti širenje požara na susjedne objekte. Sinković je rekao da je izgorjela zgrada u kojoj je bila dvorana te predavaonica za mlade, a prema njegovim procjenama, materijalna šteta je velika. Požar je gasilo 30-ak vatrogasaca s desetak vatrogasnih vozila,  a vatrogasci su još uvijek na terenu i rade na raščišćavanju požarišta.

 

 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

IL
ilustrator
10:42 13.10.2020.

puk vjernički će izgraditi još ljepše prostorije za svoju mladost, za svoju budućnost

Avatar taqa
taqa
10:52 13.10.2020.

Znakovi vremena.

IB
istinaaa___boliii
11:50 13.10.2020.

I tako , hrvatski sveci odose u pakao. Nije bitno, glavno je da ce raja sve to da plati.