Robert Kohorst

Veleposlanik SAD-a posjetio jednu od najljepših marina na Jadranu

Foto: Privatne fotografije
Robert Kohorst
Foto: Privatne fotografije
Robert Kohorst
Foto: Privatne fotografije
Robert Kohorst
29.09.2018.
u 12:02
Obzirom da je i sam veleposlanik Kohorst veliki zaljubljenik u nautiku, te se uz brojne biznise, bavi i marinama, njegovo oduševljenje upravo Marinom Frapa je veliko priznanje
Pogledaj originalni članak

U jednoj od najljepših i najnagrađivanijih marina na Mediteranu, Marini Frapa u Rogoznici, jučer je u prijateljskom, neslužbenom posjetu bio Veleposlanik SAD-a, Robert Kohorst sa suprugom.

U društvu vlasnika Marine Frapa, Franje Pašalića, te nekoliko bliskih prijatelja među kojima je bio i Vladimir Kraljević, dugogodišnji bliski prijatelj američkog predsjednika Donalda Trumpa, Robert Kohorst i njegova supruga uživali su vrhunskim dalmatinskim delicijama upotpunjenim prekrasnim pogledom na marinu.

Pašalić se pokazao kao odličan domaćin, a šetnjom kroz marinu Veleposlanik je imao priliku uvjeriti se zbog čega upravo ova marina već godinama nosi epitet najljepše marine na Mediteranu.

Obzirom da je i sam veleposlanik Kohorst veliki zaljubljenik u nautiku, te se uz brojne biznise, bavi i marinama, njegovo oduševljenje upravo Marinom Frapa je veliko priznanje. Nakon lijepog cjelovečernjeg druženja, američki veleposlanik obećao je da će iskustva prenijeti i svojim prijateljima u SAD-u jer ovo je destinacija koju svakako treba posjetiti i u njoj uživati te je pozdravljajući se s vlasnikom marine  Franjom Pašalićem rekao da odlazi pun dojmova ali i da je ovo jedno od onih mjesta na koja će se svakako vratiti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.