POČINJE VAFI 5

Crtići koje djeca nikad neće imati prilike gledati na televiziji

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSEL
Crtići koje djeca nikad neće imati prilike gledati na televiziji
21.04.2014.
u 15:30
Svi autori filmova u VAFI Senioru natječu se i za VAFI nagrade, a zanimljivo je da o najboljima kao žiri odlučuju djeca animatori iz Filmsko-kreativnog studija VANIMA
Pogledaj originalni članak

U varaždinskom Kinu Galerija sutra počinje peti po redu Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih, VAFI. Prvi dan VAFI-ja počinje kako se i priliči jednom festivalu – projekcijama od samog jutra u kinu.

Svijet od papira

U prvom bloku koji počinje u 9 sati prikazivat će se filmovi namijenjeni djeci do 10 godina. Među njima će biti i priča o djevojčici koja se kreće u svijetu od papira, svađe između mačke i medvjeda, usamljeni Jack koji radi na smetlištu i mnoge druge priče koje klinci neće nikad imati prilike vidjeti na televiziji.

Od 10 i 30 sati na redu je osam filmova, među kojima će biti i priča o dva supeheroja koja moraju raditi u supermarketu kako bi otišli na godišnji, a večernje projekcije namijenjene su malo starijoj publici – onima od 15 godina na više i počinju u 18 sati, također u kinu Galerija.

Djeca odlučuju o najboljima

Svi autori filmova u VAFI Senioru natječu se i za VAFI nagrade, a zanimljivo je da o najboljima kao žiri odlučuju djeca animatori iz Filmsko-kreativnog studija VANIMA. Svi programi su besplatni.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.