„up!adaj u igru“

Uručena glavna nagrada ORYX-ove nagradne igre

Foto: PR FOTO
Uručena glavna nagrada ORYX-ove nagradne igre
23.09.2015.
u 10:06
Pogledaj originalni članak

18.09.2015. na ORYX Centru za sigurnu vožnju uručena je glavna nagrada, automobil Volkswagen up!, dobitnici Heleni Rainer iz Štrigove u Međimurskoj županiji od strane člana Uprave ORYX Grupe, odgovornog za poslovanje ORYX Asistencije, Branimira Gospića.

„up!adaj u igru“, nagradna je igra ORYX Asistencije i Hrvatske pošte u kojoj su imali prilike sudjelovati svi novi članovi ORYX Asistencije zaključno s 31.08.2015. a koji su se učlanili u ORYX Asistenciju i popunili nagradni obrazac u Hrvatskoj pošti.

Preostalih 80 sretnika koji si izvučeni nasumičnim odabirom, uživati će u cjelodnevnom/poludnevnom treningu sigurne vožnje na ORYX Centru za sigurnu vožnju.

Za sve one koji ovoga puta nisu imali sreće, do neke druge prilike preostaje uživati u svom članstvu ORYX Asistencije, koje osigurava mirne snove kada je riječ o putovanju izvan Hrvatske s metalnim ljubimcem ili pak zaboravljanju ključeva od stana, gdje ekipa iz ORYX Asistencije djeluje u najkraćem mogućem roku.

Hrvatska pošta sa svojim poštanskim uredima tvori najrasprostranjeniju prodajnu mrežu u Hrvatskoj, što ju čini najdostupnijim mjestom jedinstvene ponude prilagođene suvremenom korisniku. Ovom suradnjom poštanski uredi Hrvatske pošte otvorili su vrata još jednoj novoj usluzi.

Za sve one koji razmišljaju o svom učlanjenju, ORYX Asistencija i Hrvatska pošta udruženim snagama omogućili su učlanjenje u ORYX Asistenciju kao i prodaju bonova budućim korisnicima na više od 850 mjesta diljem Hrvatske, u znak uspješne zajedničke suradnje.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr