TRŽIŠTE RADA

Upoznajte najpoželjnije zaposlenike na ZŠEM–ovom 9. student future dayu

Foto: ZŠEM
Upoznajte najpoželjnije zaposlenike na ZŠEM–ovom 9. student future dayu
21.03.2014.
u 15:03
Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizira susret renomiranih hrvatskih tvrtki i svojih studenata kako bi povezla ponudu i potražnju na tržištu rada
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka škola ekonomije i managementa već tradicionalno, devetu godinu za redom organizira sajam poslova pod nazivom Student Future Day. Ove godine se organizira 9. travnja na ZŠEM-u. Sajam se pokazao kao idealno mjesto gdje poslodavci mogu upoznati uistinu izniman kadar, a pri tom profitirati od idealne prigode za bogatim networkingom.

Ovo je je prije svega izuzetna prilika kompanijama da dodatno ojačaju imidž poželjnog poslodavca među generacijama koje tek dolaze na tržište rada. Svake godine Student Future Day okuplja veliki broj vodećih tvrtki u Hrvatskoj. Izlagači se još uvijek mogu prijaviti na ovogodišnji sajam, a oni koji se odluče predstaviti studentima i diplomcima ZŠEM – a naći će se u prestižnom društvu s kompanijama poput Plive, Lidla, Ernst & Younga, KPMG-a, Nestlea i brojnih drugih.

Jelena Janković, MBA, organizatorica projekta, ususret njegovom 9. izdanju dodala je sljedeće: ''9. Student Future Day jedinstvena je prilika za svakog poslodavca da jedan radni dan kvalitetno iskoristi za više koraka selekcijskog procesa kod velikog broja kandidata, a uz to da razmjeni iskustvo s kolegama iz struke te sudjeluje na okruglom stolu i zanimljivom predavanju na relevantnu temu iz područja ljudskih potencijala''.

Dolazak na Student Future Day je mudra poslovna odluka kako za izlagače tako i za posjetitelje. Svi će moći iskoristiti radni dan u dinamičnom i motivirajućem ambijentu jedinstvenog formata sajma poslova.

Video s prošlogodišnjeg SFD-a:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr