Uhitili ga

Ugostitelj radio izvan radnog vremena pa vrijeđao policiju

Foto: Patrik Macek/Jurica Galoic/PIXSELL
Ugostitelj radio izvan radnog vremena pa vrijeđao policiju
18.05.2020.
u 14:27
Policijski službenici su utvrdili i da se u ugostiteljskom objektu ne pridržava preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za rad ugostiteljskih objekata
Pogledaj originalni članak

Policija je u subotu, 16. svibnja oko 23.45 sati evidentirala prekoračenje radnog vremena jednog ugostiteljskog objekta na području Nove Gradiške, a što je protivno odluci glavnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19.

Kako se navodi u izvješću PU brodsko-posavske, odmah po uočavanju policijskih službenika vlasnik ugostiteljskog objekta ih je počeo vrijeđati i omalovažavati, nakon čega je uhićen i doveden u Policijsku postaju. Policijski službenici su utvrdili i da se u ugostiteljskom objektu ne pridržava preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za rad ugostiteljskih objekata.

O utvrđenim prekršajima policijski će službenici izvijestiti nadležne inspekcijske službe, te će podnijeti prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.