pametna životinja

Udomljeni rakun misli da je pas pa se i ponaša tako

Foto: Instagram
rakun
Foto: Instagram
rakun
Foto: Instagram
rakun
Foto: Instagram
rakun
Foto: Instagram
rakun
07.10.2015.
u 20:30
Rakun Pumpkin (bundeva) sada zna koristiti zahod, igrati se u bazenu, jesti lubenicu, a najviše od svega se voli maziti s drugim kućnim ljubimcima obitelji Young
Pogledaj originalni članak

Kada su Rosie Kemp i njezina kći Laura Young s Bahama udomile ozlijeđeno mladunče rakuna koje je palo s drveta i slomilo nogu, nisu ni mislile da će se divlja životinja ponašati kao kućni ljubimac. Rakun, naime, živi u domu Laure Young zajedno s njezinim suprugom Williamom i dva psa.

Rakun Pumpkin (bundeva) sada zna koristiti zahod, igrati se u bazenu, jesti lubenicu, a najviše od svega se voli maziti s drugim kućnim ljubimcima obitelji Young. Pumpkin, naime, misli kako je i ona pas pa se tako i ponaša.

Laura mu je čak otvorila i profil na Instagramu gdje slatku životinju prati više od 130.000 ljudi.

– Pumpkin se odmah povezala s nama i počela slijediti članove porodice i naša dva psa okolo. Sad i sama misli da je pas i ponaša se baš poput njih – kaže udomiteljica rakuna.

>> Otkrivena nova vrsta sisavca! Upoznajte malenog olinguitoa

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:52 07.10.2015.

Životinje su svete za ljude..

DU
Deleted user
21:07 07.10.2015.

prekrasna životinja

Avatar plejer_as
plejer_as
04:44 08.10.2015.

jab udomio gorsku kunu, ako može