karanačko brdo

Ubrali pet tona zamrznutih bobica cabernet sauvignona

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Ubrali pet tona zamrznutih bobica cabernet sauvignona
13.12.2012.
u 16:39
Pri temperaturi između -9 i -7 Celzijevih stupnjeva prvi je put u hrvatskom Podunavlju ali i u Hrvatskoj obavljena ledena berba ove vinske sorte
Pogledaj originalni članak

Gotovo pet tona zamrznutih bobica cabernet sauvignona ubrano je u četvrtak ujutro na padinama Karanačkog brda u Baranji. Vina Belje time su označila uspješan završetak vinogradarske i vinarske godine.

Pri temperaturi između -9 i -7 Celzijevih stupnjeva prvi je put u hrvatskom Podunavlju, ali i u Hrvatskoj obavljena ledena berba ove vinske sorte. Kako je navela, izvršna direktorica sektora marketinga i turizma Belja Ljiljana Vajda Mlinaček, od ove ledene berbe očekuje se oko 1200 litara ledenog vina cabernet sauvignon.

>>Od zamrznutih bobica nastaju najekskluzivnija i najskuplja vina

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.