Ubijeni igrači kolumbijske nogometne momčadi

Foto: AFP
Ubijeni igrači kolumbijske nogometne momčadi
25.10.2009.
u 09:23
Nogometna momčad, koja nosi nadimak "Kikiriki muškarci" oteti su prije dva tjedna dok su uz granicu prodavali kikirikije. Venezuelanske vlasti za sada istražuju radi li se o tijelima nogometaša.
Pogledaj originalni članak

Najmanje 10 mrtvih tijela pronađeno je duž kolumbijske granice s Venezuelom, a vjeruje se da tijela pripadaju nestalim kolumbijskim nogometašima.

Tijela s nekoliko prostrijelnih rana pronađena su u Tachiri, a prve informacije govore da je jedan od igrača živ.

Državne vlasti izvijestile su kako se glavnim krivcima za ovaj zločin smatra skupina kolumbijskih ljevičarskih gerilaca ELN.

Nogometna momčad, koja nosi nadimak "Kikiriki muškarci" oteti su prije dva tjedna dok su uz granicu prodavali kikirikije.

Venezuelanske vlasti za sada istražuju radi li se o tijelima nogometaša te još uvijek ne žele potvrditi napise lokalnih novina da se radi o nogometašima.

Iako se sumnja da su za ubojstva odgovorni ELN, koje vodi čovjek poznat pod nadimkom Klaun, nema jasnoga motiva za ovaj zločin.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
11:14 25.10.2009.

Od sutra, 26.10.2009.... u Spanjolskoj, Kolumbiji, Meksiku i Americi u prodaji ce biti knjiga koja se zove \"Fidel i Raul, moja braca\" Knjigu je napisala Juanita Castro Ruz, sestra pomenutih. Juanita ima 76 godina, a do prije dvije godine posjedovala je apoteku u Floridi. Knjigu bih toplo preporucio sretnom sizifu.. :-)

NI
nikudnikam
10:43 25.10.2009.

Kako bi ovi od Hajduka prošli tamo?