Utopio se

U Neretvi pronađeno tijelo 56-godišnjaka iz Požege

Foto: Ivica Galović/Pixsell
U Neretvi pronađeno tijelo 56-godišnjaka iz Požege
21.06.2012.
u 13:38
Obavljenim očevidom i pregledom tijela nisu pronađeni tragovi nasilja, a po nalogu nadležnog državnog odvjetnika tijelo je prevezeno na odjel patologije dubrovačke bolnice
Pogledaj originalni članak

METKOVIĆ – Tijelo 56-godišnjeg muškarca iz Požege pronađeno je jučer oko 6.15 sati u Neretvi, javili su iz PU dubrovačko-neretvanske. Obavljenim očevidom i pregledom tijela nisu pronađeni tragovi nasilja, a po nalogu nadležnog državnog odvjetnika tijelo je prevezeno na odjel patologije dubrovačke bolnice gdje je obavljenom obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti utapanje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar dariodario551
dariodario551
21:35 21.06.2012.

Kako li je samo uspio iz Požege doplivati u Neretvu ? Mora da u Požegi ima neka ponornica,koja izvire u Neretvi.