TJEDNI PREGLED

U Kninu razbijene stranačke prostorije HDZ-a, izgleda da su ih razbili sami HDZ-ovci

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Knin: Josipa Rimac pokušala modno uskladiti tenisice i kaput
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Josipa Rimac
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Josipa Rimac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Josipa Rimac
06.06.2020.
u 11:04
Vijest o tome da su je izbacili iz stranke, Josipa je u decentnom Chanellovom kostimu, primila dostojanstveno
Pogledaj originalni članak

SUBOTA, 30.5.

Knin je još u šoku zbog uhidbe njihove kraljice Josipe. Sve je, kažu, počelo urlikom od kojeg se ledi krv u žilama. Majke su s djecom istrčale iz kuća, stoka se uplašila, čulo se samo mukanje i blejanje. Sve su službe potrčale prema Josipinoj kući. Kraljicu su našli pored auta. Gledala je odsutno u daljinu i mehanički ponavljala: “Buba, buba...” Smirila se tek kada je policajac Jozo zgazio odvratnog insekta.

NEDJELJA, 31.5.

U Kninu razbijene stranačke prostorije HDZ-a! Ne, ovoga puta nisu Srbi, izgleda da su ih razbili sami HDZ-ovci, kada su čuli da su kraljicu i četu HDZ-ovaca u jednom danu priveli zbog zericu mita. Kažu da je dosta detuđmanizacije i Plenkijevog terora! Da je Tuđman privodio zbog mita i pogodovanja podobnim investitorima, ne bi nas više ni bilo. Nisu tu ni bili, tad bi rekli svima, poručuju prosvjednici.

PONEDJELJAK, 1.5.

Evo, neredi i u SAD-u. Kod nas privode HDZ-ovce zbog mita, a tamo policajce, jer su malo jače stisnuli nekog Afroamerikanca. Dobro, nesretni čovjek je zbog toga umro, ali nije ni prvi i zadnji. Policajcima ništa nije jasno. Stotinama godinama jašu Afroamerikancima za vratom, puni su ih zatvori, a sada privode policajce zbog malo jačeg pritiska koljenom na vrat. Čudna neka vremena.

UTORAK, 2.5.

Vjetar s Dinare puše u svim pravcima. Čačić se u Otvorenom belji Vrdoljaku i kaže da je Vrdoljak oštetio proračun za milijardu kuna, jer je s investitorom u vjetroelektranu Krš-Pađene, potpisao dan prije nego je cijena otkupa pala. Vrdoljak kaže da je “iznenađen i uvrijeđen” optužbama i da je on uštedio milijarde kuna! Treba vjerovati Vrdoljaku. On nikada išta nije slagao.

SRIJEDA, 3.5.

Curi na sve strane, a svi kažu da su kod njih sve rupe začepljene! DORH kaže da od njih nije iscurilo ništa, Plenki nije baš siguran. Drugi upiru prstom u policiju i USKOK i tvrde da je Josipi javljeno da ima bubu u autu i da ju je privelo, jer su se počeli spominjati ljudi koje baš i nije lijepo spominjati. Narod ni u šta nije siguran, osim da je istraga u tijeku i da im na kraju balada ništa neće biti jasno.

ČETVRTAK, 4.5.

Izbacilo Josipu i Marinka Tokmagdžiju iz HDZ-a! Za razliku od mnogih drugih kod Josipe se ne uvažava presumpcija nevinosti. Vijest o tome da su je izbacili iz stranke, Josipa je u decentnom Chanellovom kostimu, primila dostojanstveno. Stražari kažu da je samo malo snažnije stisnula Chanellovu torbicu. Nije imala posebnih prohtjeva. Samo je zanimalo ima li buba u ćeliji.

PETAK, 5.5.

Mediji otkrivaju da je Nataša Turbić, načelnica Gračaca, koja je privedena s kninskom kraljicom i koja je priznala da je jamila mito, navodno prije 5 godina pogodovala i zadarskoj HDZ-ovki Elviri Sterle, kojoj je Gračac omogućio korištenje oko 3000 ha pašnjaka, na kojem su trebale pasti krave. Međutim, krave su pasle drugdje, a Sterle je navodno popasla pola milijuna kuna poticaja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

DU
Deleted user
13:03 06.06.2020.

Tjedni pregled? Ovo je opsjednutost HDZ-om. Bilo bi korektno napisati Tjedna terapija jednog aktivista .

ZK
zvonko.kolacic
11:12 08.06.2020.

Pa izgleda da je i tjedni pregeled pisao jednaki među njima..počinje sa krajem mjeseca pa nastavlja sa početkom tog istog mjeseca...nema kaj,..napredni ste svakim danom sve višeeeeee

DA
Darioruk12345
11:33 06.06.2020.

Na kraju ce se izmedju sebe izjesti.Mala bara puno krokodila i kad se djeli plijen nastaju ovakve scene,razbijanja,unistavanja.