nesreća u rijeci

U izravnom sudaru s gradskim autobusom poginuo motociklist

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
U izravnom sudaru s gradskim autobusom poginuo motociklist
06.02.2011.
u 09:41
Prema prvim saznanjima, do nesreće je došlo kada je vozač motocikla bez registarskih oznaka iz zasad nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika
Pogledaj originalni članak

RIJEKA - Rano jutros, oko 5.10 sati u ulici Kozala dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 37-godišnji motociklist. Prema prvim saznanjima, do nesreće je došlo kada je vozač motocikla bez registarskih oznaka iz zasad nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s gradskim autobusom.

Preminuo je na mjestu nesreće. Očevid je u tijeku.

U Lovranu oboren pješak

U nedjelju oko 8 sati u Lovranu, u Ulici Maršala Tita, kod benzinske postaje Ine oboren je 42-godišnji pješak iz Lovrana. Oborio ga je Peugeot boxser riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnji vozač iz Matulja.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
14:11 06.02.2011.

grozno... bas grozno. Ja kao motociklist, kada tako nesto vidim... najjjezi mi se koza... I 37-godisnji motociklist... je bio netko... neciji brat... muz... otac.. djete susjed RIP

Avatar TheJack
TheJack
02:50 07.02.2011.

A sto je radio na suprotnnoj strani kolnika??