NEVRIJEME

U Istri jučer više tisuća udara munja: Jedna otkinula stablo, drugo se zapalilo

Foto: Borna Filic/Pixsell
U Istri jučer više tisuća udara munja: Jedna otkinula stablo, drugo se zapalilo
09.08.2019.
u 08:44
U jakom nevremenu najteže su prošli Pazin i dio Buzeštine.
Pogledaj originalni članak

Obilna kiša praćena s više tisuća udara munja zahvatila je jučer središnju Istru. Kako navodi Istramet, u jakom nevremenu najteže su prošli Pazin i dio Buzeštine.

U pazinskom naselju Stancij-Pataj tako je zabilježen siloviti udar munje koja je otkinula jedno stablo, a zapalila drugo koje je nastavilo gorjeti usprkos silovitoj kiši koja se sručila na Pazin.

U kratkom vremenskom roku u Pazinu je palo čak 64 mm kiše. Na prometnicama su nastale bujice, a otežano se prometovalo i istarskim Ipsilonom na tom dijelu.

Postaja Sveti Ivan na Buzeštini zabilježila je čak i više - 71 mm kiše - od čega je glavnina pala u samo 10-ak minuta zbog čega su mnogi potoci nabujali.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.