Media Daily

U četvrtak kreće s radom novi portal

Foto: Promo
Media Daily
Foto: Promo
Media Daily
30.04.2018.
u 22:02
Sjedište portala je u Zagrebu, s dopisničkom mrežom od dvadesetak uglednih suradnika iz Hrvatske, Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Kosova i Slovenije
Pogledaj originalni članak

U povodu Svjetskog dana slobode medija, u četvrtak, 3. 5. 2018. kreće s radom novi internetski portal mediadaily.biz namijenjen ponajprije medijima u jugoistočnoj Europi.

Pokretanje portala inicirano je spoznajom dobivenom nakon anketiranja više od 500 zaposlenika u medijima iz jugoistočne Europe da je ovakav portal potreban zbog općenitog manjka informacija o zbivanjima i radu u medijima i oko njih, a pogotovo je mala mogućnost usporedbe i stjecanja informacija o radu i problemima u drugim medijima i regijama, navode pokretači portala.

Sjedište portala je u Zagrebu, s dopisničkom mrežom od dvadesetak uglednih suradnika iz Hrvatske, Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Kosova i Slovenije. Svi tekstovi bit će objavljivani i na engleskom jeziku kako bi portal mediadaily.biz mogli pratiti i svi zainteresirani za rad ovdašnjih medija u Europi i svijetu.

Media daily objavljivat će sve vrste vrućih i ekskluzivnih informacija, najnovijih i relevantnih tema o medijima, počevši od vijesti o medijskim transferima, aktualnostima u određenom mediju, programskim novostima, preko tema, analiza i usporedbi određenih medija unutar jednog ili više područja, do bavljenja zakonskom medijskom regulativom i regulatornim agencijama. Također, bit će prostora i za novosti iz medijske tehnologije, bavit ćemo se i medijskim trendovima u svijetu. Pripremili smo i kutak za studente novinarstva i drugih medijskih djelatnosti, stručne savjete, burzu poslova i usluga, forume o gorućim medijskim temama, a povremeno ćemo ugostiti i goste komentatore – iskusne i ugledne medijske stručnjake iz ovog dijela Europe. Prvi komentar napisao je poznati hrvatski novinar Goran Milić.

Svi posjetitelji portala mediadaily.biz moći će prvih 15 dana besplatno čitati cjelokupan sadržaj. Nakon toga bit će im ponuđena pretplata po cijeni pristupačnoj građanima s ovih prostora, prije svega ljudima u medijskoj industriji i ostalima koje zanimaju mediji, ističu pokretači.

Glavni urednik portala je Neven Šantić, dugogodišnji komentator i kolumnist Novog lista iz Rijeke, a pokretač i inicijator projekta Zoran Kovačić, pionir privatnoga televizijskog poduzetništva u Hrvatskoj.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

LU
lunar777
09:21 01.05.2018.

Novi portal soroševske indoktrinacije...

VO
vodopad
09:24 01.05.2018.

sad je jugoistočna evropa nije više zapadni balkan kad će više te budale prestati trrovati

DU
Deleted user
09:50 01.05.2018.

Superman iz novog lista spasava tekovine revolucije.