POSLANA EKIPA ZA EKSPLOZIVE

Tvornica u kojoj se proizvodi cjepivo AstraZenece djelomično evakuirana nakon što je stigao ''sumnjivi paket''

Foto: DADO RUVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: Vial and sryinge are seen in front of displayed AstraZeneca logo
Foto: DADO RUVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: FILE PHOTO: FILE PHOTO: Vials and medical syringe are seen in front of AstraZeneca logo in this illustration
27.01.2021.
u 14:43
"Wockhardt UK u Wrexhamu je ujutro primila sumnjivi paket. Sve mjerodavne službe su obavještene i rade na tome", priopćila je tvrtka
Pogledaj originalni članak

Tvornica u Walesu koja proizvodi cjepivo AstraZenece protiv COVID-a 19 evakuirana je nakon što je primila sumnjivi paket, objavila je u srijedu kompanija koja upravlja tvornicom.

"Wockhardt UK u Wrexhamu je ujutro primila sumnjivi paket. Sve mjerodavne službe su obavještene i rade na tome", priopćila je tvrtka.

"Prema preporuci stručnjaka djelomično smo evakuirali tvornicu dok čekamo rezultate istrage. Sigurnost naših radnika i nastavak proizvodnje od najvećeg su značaja".

BBC je ranije izvijestio da je u tvornicu poslana ekipa za eksplozive.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Cornelius
Cornelius
15:10 27.01.2021.

Banda je izmislila virus da bi mogli zarađivati na sirotinji, pa nek im netko malo "vrati".