MASNA KAZNA

Turski vozač tegljača manipulirao podacima pa kažnjen s 5640 eura

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Turski vozač tegljača manipulirao podacima pa kažnjen s 5640 eura
26.01.2023.
u 07:56
Kako je priopćeno iz MUP-a riječ  je o događaju koji se zbio 21. siječnja na A3 kod prometnog čvora Rugvica, kada su policajci Mobilne jedinice prometne policije zaustavili tegljač s poluprikolicom turskih oznaka
Pogledaj originalni članak

S novčanom kaznom od 5640 eura kažnjen je turski vozač tegljača s poluprikolicom jer ga je policija uhvatila kako manipulira podacima o vožnji. Kako je priopćeno iz MUP-a riječ  je o događaju koji se zbio 21. siječnja na A3 kod prometnog čvora Rugvica, kada su policajci Mobilne jedinice prometne policije zaustavili tegljač s poluprikolicom turskih oznaka.

Provodili su ciljanu akciju nadzora autobusa i teretnih automobila, pa su u sklopu toga kontrolirali radno vrijeme vozača  i njegov obavezni odmor.

Utvrdili su da je turski vozač u dva navrata manipulirao podacima jer je  kamionom upravljao bez umetnute kartice vozača. Time je , kažu u policiji, krivotvorio podatke koji su trebali biti zabilježeni na  kartici vozača.  Zbog toga je policija turskom vozaču ispisala i naplatila kaznu od  5640 eura.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.