Pucnjava u SAD-u

Troje ubijenih u napadu na židovske centre, napadač vikao 'Heil Hitler'

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Pucnjava u Kanzasu
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Pucnjava u Kanzasu
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Pucnjava u Kanzasu
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Pucnjava u Kanzasu
14.04.2014.
u 07:21
Među ubijenima su William Lewis Corporan i njegov 14-godišnji unuk Reat Griffin Underwood te jedna ženska osoba
Pogledaj originalni članak

Frazier Glenn Cross tereti se za ubojstvo troje ljudi u dvije odvojene pucnjave u židovskim centrima jučer u Overland Parku u Kanzasu. Napadač je pucao na petero ljudi, od kojih je troje umrlo, navodi TheBlaze. Među ubijenima su William Lewis Corporan i njegov 14-godišnji unuk Reat Griffin Underwood te jedna ženska osoba.

Objavljena je i snimka uhićenja na kojoj se može čuti kako Cross uzvikuje nešto što zvuči kao nacistički pozdrav Heil Hitler, prenosi Huffington Post. Šef lokalne policije John Douglass rekao je da ne može reći što je osumnjičenik vikao te je naglasio da je prerano da se ubojstva proglase zločinom iz mržnje.

- Istražujemo slučaj kao zločin iz mržnje, istražujemo ga kao kazneno djelo, još nismo ništa isključili - rekao je Douglass.

>> U Kanadi ubijen gay aktivist, policija sumnja na zločin iz mržnje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar absolut
absolut
14:09 14.04.2014.

Dakle , počelo je .

UN
unbekant
21:17 14.04.2014.

Nema veze ko su i koje nacionalnosti su ubijeni,svaki je zivot vrjedan,i miga ne smijemo nikome oduzimati,to je uzas jedan,ali u americi je takav zivot,svako je naoruzan,i nitko ni je zasticen,niti siguran.