Vandali

Tri prometna znaka u Lici išarana ćiriličnim natpisom "Srbija"

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Tri prometna znaka u Lici išarana ćiriličnim natpisom "Srbija"
30.04.2010.
u 20:34
Na lokalnoj cesti kod mjesta Oraovac, općina Donji Lapac nepoznati počinitelj ili više njih crnim flomasterom je ćiriličnim slovima ispisao više grafita neprimjerenog sadržaja.
Pogledaj originalni članak

U razdoblju od 28. do 30. travnja 2010. godine na lokalnoj cesti kod mjesta Oraovac, općina Donji Lapac nepoznati počinitelj ili više njih crnim flomasterom je ćiriličnim slovima ispisao više grafita neprimjerenog sadržaja (Srbija) na tri prometna znaka.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 60

UT
utatica
10:14 01.05.2010.

vinkec, sorry, post krivo naslvljen, bio je za poriota

VN
van ness
23:10 30.04.2010.

A sto je tijekom noci radio Darko Milinovic kad mu je cirilica osvanula u Lici. Sto nije cuvao znakove pored puta, jer ionako je beskorisno sve to sto radi u toboiznjem radnom vremenu. Takodjer, sto je s lickim Tudjmanom? Nije li on the man who stare at goat!?

DO
doktorica
08:22 01.05.2010.

Pa neka ih izbrišu