ČEKA SE NA SRBIJU

Tri mjeseca nakon ubojstva Lane Bijedić, policija će konačno ispitati njezinu majku

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell/Vecernji.ba
Foto: Vecernji.ba
Lana Bijedić
08.01.2020.
u 18:27
Nina Bijedić nije bila ispitana zbog teškog stanja u kojem se nalazila nakon smrti svoje kćeri, te se nalazi u Beogradu od 10. listopada.
Pogledaj originalni članak

Studentica Lana Bijedić okrutno je ubijena prije tri mjeseca, a istraga koju vode istražitelji MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona nije dovela do traga koji bi doveo do otkrića osobe koja je ubila 19-godišnjakinju. 

Jedino što inspektori do sada nisu napravili jest ispitali Laninu majku Ninu Bijedić, profesoricu i dekanicu Fakulteta informacijskih tehnologija Sveučilišta 'Džemal Bijedić'. Ona bi trebala biti ispitana u Beogradu, piše Avaz. 

Nina Bijedić nije bila ispitana zbog teškog stanja u kojem se nalazila nakon smrti svoje kćeri, te se nalazi u Beogradu od 10. listopada. Tužiteljstvo Zapadnohercegovačkog kantona, pod čijim nadzorom se vodi istraga, uputilo je zahtjev za saslušanjem Nine Bijedić temeljem ugovora između BiH i Srbije o pravnom pomoći u građanskim i krivičnim stvarima. 

Kako doznaje Avaz, tim istražitelja i tužitelj će sredinom siječnja otputovati u Beograd gdje će ispitati Laninu majku. Očekuje se kako će nakon toga biti napravljena potpuna rekonstrukcija zločina koji je zaprepastio širu javnosti. 

Podsjećamo, tijelo Lane Bijedić pronašao je lokalni ribar u večernjim satima 6. listopada u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog. Obdukcija je pokazala kako je nepoznati počinitelj pretukao 19-godišnjakinju, zadavio je i bacio u rijeku. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.