Kod Lipika

Traktorist skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginuo motociklist (62)

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
Traktorist skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginuo motociklist (62)
27.06.2020.
u 23:29
Vozač traktora (55) s traktorskim priključkom pri skretanju u lijevo, u sporednu ulicu, nije propustio motocikl
Pogledaj originalni članak

Traktorist daruvarskih registracijskih oznaka skrivio je prometnu nesreću u kojoj je u subotu popodne u mjestu Donji Čaglić kod Lipika poginuo motociklist, priopćila je večeras PU-požeško-slavonska.

U mjestu Donji Čaglić (Lipik) na dionici državne ceste D5,  vozač traktora (55) daruvarskih registarskih oznaka s traktorskim priključkom pri skretanju u lijevo, u sporednu ulicu, nije propustio motocikl novogradiških oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62-godišnjak i zadržavao smjer kretanja. Motocikl je udario u traktorski priključak. Vozaču motocikla  liječnička je pomoć pružena u bolnici u Pakracu, no ubrzo je od višestruko zadobivenih ozljeda umro.

Protiv 55-godišnjaka, koji je uhićen slijedi kaznena prijava.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NL
ne_lupetkajte
13:08 28.06.2020.

Kako je vozo , tako je i zavrsio.