IZVUKLI GA IZ JEZERA

Tragedija kod Varaždina: Na kupalištu se utopio mladić (25)

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Tragedija kod Varaždina: Na kupalištu se utopio mladić (25)
02.07.2022.
u 00:30
Na mjesto događaja izašla je Hitna pomoć i vatrogasci, izvijestila je PU varaždinska.
Pogledaj originalni članak

Na kupalištu Aquacity kod Varaždina oko 20.15 sati utopio se 25-godišnjak. Na mjesto događaja izašla je Hitna pomoć i vatrogasci koji su tijelo izvukli iz jezera, izvijestila je PU varaždinska. 

Mladić se, neslužbeno doznajemo, utopio na strani jezera koja nije uređena kao kupalište. Na kupanju je bio s prijateljima. U tijeku je očevid.

Zabilježeno već nekoliko tragedija

U kolovozu 2018. u Aquacityju se utopio 20-godišnjak čije je tijelo pronađeno na pet metara dubine, a 2013. godine, također u kolovozu, utopio se 37-godišnjak. Jezero Motičnjak, površine oko 0,4 četvorna kilometra, nastalo je eksploatacijom šljunka, a ljeti je omiljeno kupalište poznato kao Aquacity. Nije zasad poznato ima li na tom kupalištu spasilaca.

Uskoro opširnije

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar klopotec
klopotec
07:15 02.07.2022.

Najdublja šljunčara u RH ako ne i u ovom dijelu Europe.