EKSKLUZIVNO: VELIKI PROFIL

Tko je zapravo Vladimir Putin? Hrvatski psiholog napravio njegov detaljni profil: Čega se boji, kakva mu je psiha, ima li deluzije?

Tko je zapravo Vladimir Putin? Hrvatski psiholog napravio njegov detaljni profil: Čega se boji, kakva mu je psiha, ima li deluzije?
08.03.2022.
u 12:52
Ugledni naš profesor psihologije prof. dr. sc. Boris Blažinić pristao je za Večernji list napraviti psihološki profil ruskog predsjednika Vladimira Putina. Prof. Blažinić je sudski sudski vještak za psihologiju, psihoterapeut, predavač i ekspert za psihoprofiliranje te procjenu, razvoj osobnosti i emocionalno zdravlje. Često je viđeno lice u medijima, a gostovao je u više od 500 televizijskih i radioemisija afirmirajući psihologiju i razvoj ljudskih potencijala.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
ANALIZA PAPINOG APELA

Kako doći do propovijedi od 8 minuta: Istraživanje u Hrvatskoj pokazalo da su većini propovijedi preduge

Istraživanje Pew centra prije pet godina, koje obuhvatilo gotovo 50 tisuća propovijedi u nekoliko kršćanskih denominacija u SAD-u, pokazalo je kako su propovijedi katoličkih svećenika uvjerljivo najkraće. Prosječna propovijed tako traje oko 37 minuta, dok propovijedi katoličkih svećenika u prosjeku traju 14 minuta. Najduže traju propovijedi crnačkih protestanata (54 minuta), u evangeličkim crkvama traju oko 39 minuta, a u ostalim protestantskim zajednicama oko 25 minuta

Živi i radi u Leipzigu

Legendarni nogometaš otkriva zašto nije igrao za Hrvatsku: 'Ćiro to nikako nije mogao podnijeti'

– Ćiro Blažević nikako nije mogao podnijeti moj repić pa mi je rekao: “Kad se ošišaš, onda ću te pozvati.” Rekao sam: “Ili me zovite ako sam dobar ili me ne zovite ako nisam.” Neki su se igrači ošišali pa su bili pozvani jednom i nikad više. Prihvatio sam poziv Bosne i Hercegovine i branio na devet utakmica. Kasnije sam bio izabran za trenera vratara kada je izbornik bio Safet Sušić.



Komentari 8

TA
tabula
14:06 08.03.2022.

Za ovih dvadesetak godina koliko je na vlasti, nema šta nije pisano o njemu, tako da sumnjam da sad možete još nešto suvislo pisati o njemu. Mene kao europejca više zanima tko su ovaj Borrell i ova Von der Leyen, koji su neke najvažnije face u EU. Za sada mi liče više na neke mediokritete, nego neke jake političare, pogotovo što mi više liče na američke lutke na koncu. Gdje je tu logika da uvođenjem sankcija tamo nekome, uveliko štete i građanima EU? Očigledno je da rade po naredbi Amera, koje je baš briga za narode EU. Čisti mazohizam.

KR
Krud
16:01 08.03.2022.

Neka završi kao Mussolini.

Avatar Zbregov
Zbregov
14:15 08.03.2022.

ajde ostavi lijepo sada psihologe, nego nas zanima što se događa sa svim onim silnim epidemiolozima i ostalim bezmozgovićima u ovo vrijeme?! gdje su?! Đikara isto najednom nestao iz medija....to iskopaj i obrađuj radije!