Tijekom noći preminula i 14-godišnja djevojka nakon stravične nesreće na cesti Zagreb-Sisak

09.11.2008.
u 00:24
Pogledaj originalni članak

U 23.30 na državnoj cesti Zagreb-Sisak, u središtu naselja Lekenik, u izravnom sudaru dva vozila na mjestu su poginula dva vozača, dok je tijekom noći, preminula je i djevojka koja je u nesreći zadobila po život opasne ozljede, tako da je tragični epilog stravične nesreće troje poginulih i troje teško ozlijeđenih.

U nesreći su poginuli J. Ž. (48) koji je skrivio nesreću, J. T. (21) iz Lekenika i L. Đ. (14) iz Zagreba.

Do prometne nesreće je došlo kada je vozilo u kojem je bio samo vozač prešlo na lijevi prometni trak i izravno se sudarilo sa vozilom u kojem je bilo pet osoba.

Vozila su uništena do neprepoznatljivosti, a vatrogasci su morali rezati lim kako bi  se probili do unesrećenih. Nesreća se dogodila pred kućom jedne od stradalih osoba. (žg, zv)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr