Tragedija

Teška nesreća: U sudaru dva automobila poginuo 64-godišnjak

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
Teška nesreća: U sudaru dva automobila poginuo 64-godišnjak
17.03.2018.
u 17:00
U nesreći je poginuo 64-godišnji vozač fiata, a 37-godišnji vozač Citroena je lakše ozlijeđen i pružena mu je liječnička pomoć
Pogledaj originalni članak

Šezdeset četverogodišnji muškarac je poginuo u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila na cesti Dubrova - Vinež na Labinštini, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Nesreća se dogodila oko 7,30 sati kada je 64-godišnjak iz Raše vozeći "fiat punto" pulskih registracija iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario sa "citroenom berlingo" zagrebačkih registracija, kojeg je iz suprotnog smjera vozio 37-godišnjak iz okolice Labina.

U nesreći je poginuo 64-godišnji vozač fiata, a 37-godišnji vozač Citroena je lakše ozlijeđen i pružena mu je liječnička pomoć. Neslužbeno se doznaje da je 64-godišnjaku najvjerojatnije pozlilo tijekom vožnje zbog čega je prešao u suprotni trak prometnice. 

Više informacija bit će poznato nakon službenog policijskog izvješća.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
maximinimax
12:14 17.03.2018.

Sve jasno iz fotografije

DU
dubravko61
18:11 17.03.2018.

Nije mi baš uvijek jasno kad netko skrene u suprotni trak, manje više se navodi da mu je vjerovatno pozlilo pa je skrenuo. Znači li da kad nam pozli skrečemo u lijevo. Skoro nikada u desno. I uvijek bude frontalno. Što ga ne promaši za 5 cm, te izleti izvan ceste s lijeve strane. Takvih nesreća nisam čuo. Hmmm interesantno.