Neprepoznatljiva

Talijanska ljepotica koju je bivši dečko napao kiselinom pokazala kako sada izgleda

Foto: Facebook
Gessica Notaro
Foto: Screenshot
Gessica Notaro
Foto: Screenshot
Gessica Notaro
Foto: Facebook
Gessica Notaro
Foto: Facebook/ Naš potok
Gessica Notaro
21.04.2017.
u 09:49
Gessica Notaro (27) prvi se put pojavila u javnosti i pokazala kako izgleda nakon što ju je prije tri mjeseca kiselinom napao njezin bivši dečko
Pogledaj originalni članak

Talijanska ljepotica Gessica Notaro (27) prvi se put pojavila u javnosti i pokazala kako izgleda nakon što ju je prije tri mjeseca kiselinom napao njezin bivši dečko

– Želim da vidite što mi je učinio. Ovo nije ljubav – kazala je u televizijskoj emisiji Maurizija Costanze gdje je skinula svoje zavoje i prvi put pokazala ožiljke koje je dobila nakon što ju je njezin bivši dečko 10. siječnja napao kada je izlazila iz svoga stana. 

Njezin bivši dečko Jorge Edson Tavares od napada se nalazi u zatvoru. Par je prekinuo još u kolovozu prošle godine, a od policije je dobila i zabranu prilaska nakon što ga je prijavila da je uhodi. 

– Dok mi je kiselina nagrizala lice, na koljenima sam molila Boga: Uzmi mi ljepotu, ali, molim te, ostavi mi vid – ispričala je svoje potresno iskustvo.

– Moje lice je uništeno, no usta nisu. Kao ni nos i zbog toga se još uvijek prepoznajem u ogledalu. Na ovo oko sam trebala biti slijepa, ali nisam. Najvažnija stvar koju sam otkrila te večeri jest da je moj glas još uvijek ovdje. Zamalo sam ga izgubila jer mi je kiselina ušla u usta, ali bila sam dovoljno svjesna da je ispljunem – istaknula je. 

Njezin bivši dečko u zatvoru čeka suđenje, a bivša misica kaže kako je ovaj napad neće spriječiti u ostvarivanju svojih snova da postane pjevačica. 

>> Talijanska ljepotica prekinula s dečkom, a on joj se potom osvetio na najgori mogući način

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

WA
wannabenovinari
10:57 21.04.2017.

Može ga tužiti za tjelesne i duševne boli te tražiti vrtoglavi iznos, a on neka se snađe kako će isti isplatiti.

ST
Startrack
14:43 21.04.2017.

Pa trazila si crnaca. Sve manje vise tako zavrsite sto imate posla sa njima. Sto mislite amerikanke nece da imaju posla sa crncima.

MA
Marko7777
01:30 22.04.2017.

Taj gnjusan cin,nemoze se nikako nadoknadit matrijalno?Da se mene pita,osjetio bih kako se osjecala djevojka dok joj je kiselina topila kozu,na isti nacin koji je on napravio.Jedino bih potrazio jacu kiselinu,pa pati gnjido!!!