u intervjuu za Vreme

Tadić:Srbija je vodeća zemlja u regiji u borbi s organiziranim kriminalom

Foto: afp
Tadić:Srbija je vodeća zemlja u regiji u borbi s organiziranim kriminalom
24.02.2010.
u 13:22
Tadić je podsjetio da Srbija ni pod koju cijenu neće odustati od sustavne borbe protiv organiziranog kriminala te izrazio nadu da će i druge zemlje regije ući u odlučniju borbu s organiziranim kriminalom.
Pogledaj originalni članak

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Boris Tadić ocijenio je da zemlje u regiji ne sudjeluju istim intenzitetom u borbi protiv organiziranog kriminala i istaknuo da srbijanske snage sigurnosti surađuju s britanskim i američkim partnerima.

- Srbija je sasvim sigurno vodeća zemlja u regiji u borbi protiv organiziranog kriminala - rekao je Tadić u intervjuu za najnoviji broj magazina Vreme, koji se danas pojavio na kioscima.

Podsjetio je da Srbija ni pod koju cijenu neće odustati od sustavne borbe protiv organiziranog kriminala te izrazio nadu da će i druge zemlje regije ući u odlučniju borbu s organiziranim kriminalom.

Tadić je istaknuo da je organizirani kriminal koji pogađa Srbiju globalno povezan, zbog čega Srbija i surađuje s međunarodnim obavještajnim institucijama i da u toj borbi ne sudjeluju istim intenzitetom i sve zemlje regije, ali je pojasnio i da službe u regiji nisu bile puno upućene u akciju zapljene velike količine droge u Južnoj Americi.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

BT
bili-tartuf
13:36 24.02.2010.

to je u Serbiji-Industrija,..\"Export-kriminal\"...

OB
-obrisani-
13:47 24.02.2010.

i šta ćemo mi tek uraditi kad uđemo u evropu sa ovim našim lopovima i političarima.samo da nas još Mišković pusti.eu neće trajati ni par godina

OB
-obrisani-
14:01 24.02.2010.

mi smo pemci mi se ne bojimo,kad zapuca mi se razbježimo--ovo je narodna iz okolice daruvara,zato ćuti,a nastavak ove o srbin u vojnike ide dva ga vuku a trojica tuku