UZROK SE ISTRAŽUJE

Svjedok teške prometne nesreće u Čazmi: 'Mislio sam da ih je barem dvoje poginulo'

Foto: Željko Rukavina/24sata
Svjedok teške prometne nesreće u Čazmi: 'Mislio sam da ih je barem dvoje poginulo'
27.09.2020.
u 14:09
Svi putnici su mlađe životne dobi, a četvero ih je teže ozlijeđeno.
Pogledaj originalni članak

U prometnoj nesreći kod Čazme automobil probnih splitskih registracija, u kojem se u tom trenutku nalazilo petero ljudi, sletio je jutros s ceste i udario u ogradu kuće na suprotnu stranu ceste. 

Nakon nesreće putnici prevezeni su u bjelovarsku bolnicu. Svi oni su mlađe životne dobi, a četvero ih je teže ozlijeđeno. Kako neslužbeno doznaje 24 sata, navodno je riječ o lomovima ruku i nogu, no nitko od njih nije u životnoj opasnosti. 

- Odmah sam izašao van, mislio je da je barem dvoje poginulo jer su svi bili u nesvijesti. Vozača i suvozača su vatrogasci vadili iz auta jer su ostali prikliješteni u autu - kazao je vlasnik kuće u čijoj ogradi je završio BMW.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, mladi ljudi su se vraćali s rođendana. 

- Čula sam jedno jako čudan zvuk prije udarca i kroz prozor sobe dnevnog boravka sam vidjela kako je auto završio u ogradi. Automatski sam uzela mobitel i zvala 112.  Dok sam shvatila gdje je bio tko... Jedna djevojka je bila kraj dječjeg trampolina, dvoje je ostalo prikliješteno u autu, jedan na suprotnoj strani grabe, a petog sam vidjela na kamenjaru kod ljuljačke. Vozač i suvozač ostali su prikliješteni - ispričala je svjedokinja nesreće, piše 24sata. 

Uzrok se još uvijek istražuje. 
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

TH
thaly16
19:39 27.09.2020.

Opet balavander u BMW-u. Bravo roditelji.

Avatar Ninja1
Ninja1
16:55 27.09.2020.

Misliti je drek znati.

DU
Deleted user
16:52 27.09.2020.

Imali su školicu - Zakoni fizike u praksi.