skriveno oružje

Svinje u Tovarniku izrovale automatsku pušku, pripadajuće streljivo i ručnu bombu

Foto: Thinkstock
Svinje u Tovarniku izrovale automatsku pušku, pripadajuće streljivo i ručnu bombu
29.09.2015.
u 08:40
Mještanin (63) iz Tovarnika jučer je policiji dojavio kako je pronašao oružje zakopano u zemlju
Pogledaj originalni članak

Mještanin (63) iz Tovarnika jučer je policiji dojavio kako je pronašao oružje zakopano u zemlju. Kako navode iz policije, pronašao je ručnu bombu, automatsku pušku, pet spremnika i 150 komada pripadajućeg streljiva.

Skriveno oružje ustvari su pronašle svinje ovoga 63-godišnjaka. One su na zemljištu u Hercegovačkoj ulici, kamo su bile izvedene, izrovale ovo oružje.

Nakon dojave policiji na teren je izašao policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je preuzeo pronađena minsko-eksplozivna sredstva i pohranio ih u skladište PU vukovarsko-srijemske do uništenja. 

>> U igri pronašli skrivenu ručnu bombu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MN
mate.no
09:32 29.09.2015.

Bas u Tovarniku? ;)

DA
DambacrnaMamba
10:23 29.09.2015.

Očito je neka "izbjeglica" svoje omiljene "igračke" za kasniju upotrebu zakopao. Ali ljudi moji, ne brinite , ne brinite !!! Naši najveći domoljubni heroji "ever", drugari Zokan & Ostojko imaju apsolutno sve pod kontrolom ... SVE !!! Dok se ne utvrdi da je barem svaki 10ti od tih (do danas) 85.000 "izbjeglica" bio ISIL borac ... samo žalosno za sve nas da će do onda već puno toga biti prekasno ;-)

Avatar man_cro
man_cro
09:52 29.09.2015.

a jesu pojele mrtvog četnika?