Obljetnica

Svjetleći zid dug 15 kilometara obasjao Berlin

Foto: Reuters video screenshot
Berlin
07.11.2014.
u 23:00
Umjetnička instalacija sastoji se od 8000 balona punjenih helijem čijem se osvijetljavanjem označilo 25 godina od pada Berlinskog zida
Pogledaj originalni članak

Tisuće osvijetljenih balona večeras su označili liniju kojom se nekad protezao Berlinski zid.  Umjetnička instalacija sastoji se od 8000 balona punjenih helijem čijem se osvjetljavanjem označilo 25 godina od pada Berlinskog zida.

Kako izgleda 15 kilometara duga instalacija pogledajte u videu.

>> Koliko je koštalo ujedinjenje Njemačke?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

CU
cuma
11:11 08.11.2014.

U naj-gradu na svijetu, ništa nije previše kad se radi o umjetnosti, kulturi,,,kad bi barem i mi imali takav standard,,,ekonomski, kulturni,,,možda da daopustimo okupaaciju sa sjevera i da se odmah predamo,,,,,,izgleda da nam trebaju promjene, ali ne svega i svačega, kao i u Dinamu, treba nam prvo vodstvo! Sa strane po mogućnosti!

GO
Goran41
06:54 09.11.2014.

Ich sagen "Danke" Ihnen für die Zerstörung von einem schönen und ruhigen Land namens Jugoslawien!

Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
09:11 08.11.2014.

Koliko je to koštalo, koliko je to trebalo, koliko je to umjetnički, kome će biti bolje od tog projekta, vjerojatno japijima dok će ispijati šampanjac iz tu kvazi umjetničku rasvjetu.