Istraživanje CNN-a

Svaki deseti Amerikanac misli da su Boeing oteli izvanzemaljci!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Svaki deseti Amerikanac misli da su Boeing oteli izvanzemaljci!
08.05.2014.
u 09:40
Polovina ispitanika vjeruje da se nestali zrakoplov traži na pogrešnom mjestu, a 46 posto smatra da nikada nećemo doznati što se dogodilo sa avionom.
Pogledaj originalni članak

Jedan od 10 Amerikanaca vjeruje da svoje prste u nestanku Boeinga Malaysian Airlinesa na letu MH370 imaju izvanzemaljci, pokazalo je istraživanje CNN-a i ORC International.

U anketi je 9 posto ispitanika odgovorilo da vjeruje da su "izvanzemaljci ili bića iz druge dimenzije uključeni" u nestanak. Istražitelji još uvijek traže zrakoplov koji je nestao s radara 8. ožujka zajedno s 239 putnika i članova posade.

Polovina ispitanika vjeruje da se nestali zrakoplov traži na pogrešnom mjestu, a 46 posto smatra da nikada nećemo doznati što se dogodilo sa avionom. Četiri od pet ispitanika je kazalo da ne vjeruje da je tu tragediju itko preživio. 

>>Malezijske vlasti izmijenile snimke razgovora pilota s kontrolom leta?

>>Potraga za Boeingom krenula tek 4 sata nakon što je nestao s radara

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

JO
joso87
10:59 08.05.2014.

Dok god ništa ne pronađu, niti jedna mogućnost se ne može isključiti, čak i ta sa vanzemaljcima. Čudno je da se uz pomoć toliko sofisticirane tehnologije još uvijek baš ništa nije pronašlo, a informacije koje se plasiraju kroz medije su toliko proturječne kao da im je cilj da svaki čovjek stvori neku vlastitu teoriju.

OL
olovka
11:17 08.05.2014.

Sve su mogucnosti otvorene , a samo je jedna istinita . Anketa je vjerovatno bila usmjerena na neke stvari da se ne otkrije prava istina . Vanzemaljci sa zemlje su odgovorni ,isti oni koji unistavaju drzave ,vlade ,slobode i sve normalno . Mora doci vrijeme kad vise nece postojati istina vec samo ono sto namo ONI (vanzemaljci sa zemlje) kazu ,nazalost oni se nalaze u svakoj NATO bazi po svijetu.

DE
Dejan1000
12:34 08.05.2014.

I ja to mislim.