uzrok zasad nepoznat

Sv. Klara: U eksploziji peći u obiteljskoj kući troje ozlijeđeno

Foto: Arhiva VL
Sv. Klara: U eksploziji peći u obiteljskoj kući troje ozlijeđeno
05.06.2011.
u 22:48
Prema neslužbenim informacijama u eksploziji je uz dvoje odraslih ozlijeđeno i jedno dijete.
Pogledaj originalni članak

U eksploziji peći na kruta goriva večeras oko 22 sata u obiteljskoj kući u ulici Franje Malnara u zagrebačkom naselju Sveta Klara, ozlijeđeno je troje ukućana. Uzrok eksplozije zasad je nepoznat, a na mjestu događaja je izašla policija te ga osigurala. Prema neslužbenim informacijama u eksploziji je uz dvoje odraslih ozlijeđeno i jedno dijete.

Prevezni su na liječničku obradu u KBC Zagreb, no težina njihovih ozljeda još nije poznata. Na mjestu događaja obavljao se očevid, a o uzrocima eksplozije policija će izvjestiti na redovnoj tiskovnoj konferenciji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
05:47 06.06.2011.

prije nekoliko godina slično se desilo i u mom kraju ljudima explodirala peć....u više navrata susjed je upozoravao svog susjeda da mu ne otuđuje nacijepana drva,okrivljeni se branio da on to ne radi ...ne budi lijen susjed u cijepanicu izbuši rupe ,postavi petarde zaćepi cjepanicu drvenim čepom i kad ono vidi vraga optuženom explodirao štednjak ...od onog dana susjedu više nisu nestajale cjepanice

PO
podravacc
10:01 06.06.2011.

bogme ferdo odlična ideja