VREMENSKA PROGNOZA

Sunčano vrijeme već danas će zamijeniti pljuskovi i grmljavina

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Split
26.07.2014.
u 13:20
Sutra će biti vrlo promjenljivo i nestabilno s čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom
Pogledaj originalni članak

Sunčano i vruće vrijeme, koje su mnogi iskoristili za uživanje na plaži, već će danas zamijeniti kiša i oblaci, javlja Državni hidrometeorološki zavod.

Jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje se u rano poslijepodne mjestimice na sjevernome Jadranu, zatim i u Gorskome kotaru i Lici, a poslijepodne i navečer će se proširiti i na sjeverozapad Hrvatske. Izraženijih pljuskova bit će lokalno u Istri. Vjetar će biti slab, a na Jadranu do umjereno jugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura zraka uglavnom će se kretati od 26 do 31°C, dok će u gorju biti malo niža.

Sutra će biti vrlo promjenljivo i nestabilno s čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a izraženijih oborina bit će u gorskim predjelima i ponegdje na Jadranu. Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni i istočni, a Jadranu jugo i istočnjak. Minimalna temperatura zraka kretat će se od 16 do 21, na Jadranu od 20 do 24, a maksimalna uglavnom od 23 do 28, u gorju malo niža.

>> Dugoročna prognoza: Evo kakvo nas vrijeme očekuje!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

KA
kafka
13:43 26.07.2014.

Uz ovakve predivne prozore mora i prirodnih ljepota zanemarit ću dolazeće pljuskove i uživati u lijepom vremenu koje slijedi.!

DU
Deleted user
13:41 26.07.2014.

Da da, baš je vremenska prognoza na pameti uz ovakvu naslovnu sliku..Cijeli članak sam pročitao, aha..

TA
tamanitelj
16:32 26.07.2014.

Pustite prognozu na miru dajte više ovakvih fotki