INTERVENIRALA POLICIJA

Sukob u Importanne Centru: Dvojica muškaraca potukla se u WC-u, jedan teško ozlijeđen

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Sukob u Importanne Centru: Dvojica muškaraca potukla se u WC-u, jedan teško ozlijeđen
13.10.2021.
u 13:19
Policijski su službenici jučer na mjesto događaja stigli na poziv građanke, navode te dodaju kako su morali uporabiti sredstva prisile nad 40-godišnjakom
Pogledaj originalni članak

U utorak, 12. listopada, došlo je sukoba u javnom WC-u zagrebačkog Importanne Centra. Kako navodi Policijska uprava zagrebačka, teško je ozlijeđena jedna osoba. 

- Jučer, 12. listopada oko 9.30 sati na području Centra u Ulici Grgura Ninskog, u javnom toaletu, došlo je do tjelesnog sukoba između 40-godišnjaka i 34-godišnjaka - navode iz policije. 

Policijski su službenici jučer na mjesto događaja stigli na poziv građanke, navode te dodaju kako su morali uporabiti sredstva prisile nad 40-godišnjakom. 

Jednom je muškarcu, 40-godišnjaku, pružena pomoć u KB Merkur, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Policija navodi kako je kriminalističko istraživanje ovog incidenta još uvijek u tijeku.

VIDEO Muškarac u Puli pokušao namamiti dječaka u auto: Ponudio mu bombone i da pogleda psiće.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZV
zvezdomor
13:44 13.10.2021.

A bilo je ono....čiji je pišo veći