Udario u autobus

Britanac kriv za nesreću u Irinovcu, vozio lijevom stranom ceste

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Britanac kriv za nesreću u Irinovcu, vozio lijevom stranom ceste
08.08.2014.
u 10:58
Kako je je izvijestila karlovačka policija, 55-godišnji vozač pritom je zadobio teške tjelesne ozljede, a druge dvije osobe lakše su ozlijeđene
Pogledaj originalni članak

Britanski državljanin kriv je za prometnu nesreću koja se jučer dogodila u mjestu Irinovac u općini Rakovica, a skrivio ju je tako što se kretao suprotnim trakom, odnosno lijevom stranom ceste i udario u autobus Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Kako je izvijestila karlovačka policija, 55-godišnji vozač pritom je zadobio teške tjelesne ozljede. Njegova suputnica i putnica iz autobusa lakše su ozlijeđene. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv 55-godišnjeg vozača bit će podnesen obvezni prekršajni nalog.

>> Dva biciklista sudarila se na neosvijetljenoj cesti, jedan se bori za život

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.