Strujni udar

Tragedija u Lici: 32-godišnjak ušao u trafostanicu i poginuo

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Tragedija u Lici: 32-godišnjak ušao u trafostanicu i poginuo
20.02.2018.
u 09:44
Nastavlja se kriminalistička istraga o razlozima ulaska u trafostanicu
Pogledaj originalni članak

Policija je utvrdila da je smrtno stradali muškarac, čije je tijelo pronađeno sinoć kod trafostanice industrijske zone M.O.L., 32-godišnji muškarac iz Ličkog Osika, doznaje se u utorak iz Policijske uprave ličko-senjske.

O pronalasku tijela stradalog muškarca kod trafostanice industrijske zone M.O.L.  policija je dobila dojavu sinoć oko 18.50 sati.

Iz Policijske uprave ličko-senjske jutros su naveli da je smrtno stradali muškarac s 22-godišnjim mladićem, iz za sada neutvrđenih razloga, ušao u trafostanicu koja je u prostoru poduzeća 38-godišnjaka iz Ličkog Osika na području poslovne zone.

Nastavlja se kriminalistička istraga o razlozima ulaska dvojice muškaraca u trafostanicu i okolnostima stradanja starijeg od njih od strujnog udara.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

GO
goran2hr
10:54 20.02.2018.

Za početak, pa vrata su sigurno bila zaključana, tako da nije "ušao", nego provalio. Razlozi? Cu, Al, Fe...

KM
kmerotrijeb
10:30 20.02.2018.

Rudarenje bakra je uvijek bilo opasno... Jedno od najkraćih i najefikasnijih suđenja u povijesti RH...

KR
krezubikrkan
09:57 20.02.2018.

cigani išli krasti bakar