zapalili svijeće

Spomen na poginulog suborca u Novskoj

Foto: Željko Gašparović/VLM
Spomen na poginulog suborca u Novskoj
11.12.2012.
u 16:07
Kod spomen-obilježja u brdima iznad naselja Rajić podignutog kod mjesta pogibije branitelja Željka Grgića, pripadnika grupe Cobra, položeni su vijenci i upaljene svijeće
Pogledaj originalni članak

Ratna zima 1991. godine na novljanskom području bila je teška. U uspješno provedenoj napadnoj akciji „Orkan 91“ hrvatski branitelji oslobodili su više okupiranih naselja u zapadnoj Slavoniji. Mnogi su dali i svoje živote. Kod spomen-obilježja u brdima iznad naselja Rajić podignutog kod mjesta pogibije branitelja Željka Grgića, pripadnika grupe Cobra, položeni su vijenci i upaljene svijeće.

U nazočnosti majke poginuloga i suboraca, molitvu za sve poginule hrvatske branitelje predvodio je Ivan Bošnjak, župnik rajićke župe. Komemorativnom skupu obratili su se Josip Mišković, načelnik općine Popovača te Željko Kardaš i Željko Sodo, pripadnici HOS-a u vrijeme rata rekavši da poginuli suborci nikada neće biti zaboravljeni.

>>Spomen na prvog hrvatskog predsjednika u Novskoj

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.