Završili u bolnici

U slijetanju automobila ozlijeđena trojica vatrogasaca, a još jedan je kolabirao

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
U slijetanju automobila ozlijeđena trojica vatrogasaca, a još jedan je kolabirao
19.07.2017.
u 18:08
Automobil je sletio s ceste i prevrnuo se na krov
Pogledaj originalni članak

Tri su vatrogasca ozlijeđena u slijetanju osobnog automobila u srijedu popodne u zaseoku Ružićima u Dugobabama, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi. 

Automobil je sletio s ceste i prevrnuo se na krov oko 15,30 sati. Vatrogasci su prevezeni u splitsku bolnicu, a nakon liječničkog pregleda znat će se težina njihovih ozljeda. Na mjestu nesreće u Dugobabama obavlja se očevid kako bi se utvrdili uzroci nesreće.

Jedan vatrogasac iz Zagreba kolabirao je poslijepodne u Dugobabama te je prevezen u splitsku bolnicu, izvijestio je vatrogasni zapovjednik u Splitsko-dalmatinskoj županiji Dražen Glavina.

On je potvrdio kako su u Dogobabama poslijepodne ozlijeđena tri vatrogasca kojima se prevrnuo automobil.
Prilikom odlaska na mjesto intervencije prevrnulo se malo vatrogasno vozilo i tri su vatrogasca ozlijeđena - jednome je ozlijeđena noga, a druga dva dobro se osjećaju, rekao je Glavina.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
01:06 20.07.2017.

Tijekom rata su nam Defenderi izbacili više ljudi iz jedinice nego četnici,užasno terensko vozilo koje treba zabraniti zbog nesigurnosti da prometuje Hrvatskim prometnicama.

LI
liliZG
12:17 20.07.2017.

umor, brzina i nepoznata cesta