Pomoć malih za male

Skupili hranu i higijenske potrepštine za djecu Slavonije

Foto: Anton Ficko
Novi Vinodolski
Foto: Anton Ficko
Novi Vinodolski
Foto: Anton Ficko
Novi Vinodolski
Foto: Anton Ficko
Novi Vinodolski
06.06.2014.
u 16:34
Okupilo se 98 srca velikih i malih Novljana združenih u zajedničkoj želji da pomognu i pošalju poruke podrške malim stradalnicima
Pogledaj originalni članak

Dječji dom Braća Mažuranić iz Novog Vinodolskog organizirao je u sklopu Dana otvorenih vrata hvale vrijednu akciju prikupljanja pomoći pod nazivom "Veliko srce za djecu Slavonije". Okupilo se 98 srca velikih i malih Novljana združenih u zajedničkoj želji da pomognu i pošalju poruke podrške malim stradalnicima s područja pogođenih nedavnom katastrofalnom poplavom.

Prikupljeni paketi, pri čemu je naglasak stavljen na hranu za bebe i malu djecu, higijenske potrepštine za djecu i preparate za zaštitu od komaraca i drugih insekata bit će dopremljeni u Dom za djecu u Slavonskom Brodu u kojemu ti dječaci i djevojčice trenutačno borave.

- Suosjećajući sa svojim vršnjacima koji žive u Slavoniji na područjima pogođenim poplavom, naša djeca i djelatnici odlučili su ovaj Dan otvorenih vrata posvetiti upravo njima. Smatrali su da mogu doprinijeti akcijama solidarnosti što se ovih dana odvijaju diljem Hrvatske, te su i sami pokrenuli jednu takvu akciju. Mi, odrasli smatrali smo svojom dužnošću da ih u tome podržimo i pomognemo im u ovom plemenitom činu, rekla nam je ravnateljica Doma Kristina Manestar.

Istaknula je da su se u organizaciji humanitarne akcije Domu spremno priključili Gradsko društvo Crvenog križa Novi Vinodolski i Dom za djecu Slavonski Brod, dok su se u prilozima, uz Novljane pojedince istaknule i udruge "51+", "Law Riders" i Ženski rukometni klub "Vinodol". 

>> Kotromanović: Hrvatska vojska pokazala je da je veliko srce i ponos Hrvatske

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.