ČELNI ČOVJEK DOMOVINSKOG POKRETA

Škoro poručio Šprajcu: Ja nisam bio u klubu. Nisam toliko važna faca kao vi

Foto: PIXSELL
Škoro poručio Šprajcu: Ja nisam bio u klubu. Nisam toliko važna faca kao vi
07.10.2020.
u 09:16
Škoro je kazao da je za njega jedino važno pitanje 'gdje su pare'.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ponovio je ponovo kako on nije bio u klubu Dragana Kovačevića u Slovenskoj ulici te je poručio Zoranu Šprajcu u čijoj je emisiji gostovao da on nije važna faca poput njega. Naime, poznati voditelj je priznao prije dva dana kako je i on jedan od onih koji su bili u klubu. 

Škoro je kazao da je za njega jedino važno pitanje 'gdje su pare'. 

-  Novci su važni, ova država je trenutno zadužena 300 milijuna kuna, novci su negdje nestali. Vidimo da se nalaze svugdje - u gepecima, garažama, kod državnih odvjetnika, županijskih, zamjenika ...  Osnovna priča je da saznamo gdje su novci i da po vrlo kratkom postupku - kada je gospodarski kriminial u pitanju, odmah oduzmemo tu imovinu, stavimo na nju veto, vratimo je onome kome ona pripada, a pripada narodu. To je ključ cijele priče. Ja nisam bio u tom Klubu, izgleda da nisam toliko važna faca kao što ste vi - rekao je Škoro u RTL Direktu. 

Određen broj ljudi misle da je premijer trebao znati o istrazi u slučaju Janaf zbog čega su i bile žestoke polemike u javnosti između Plenkovića i predsjednika Milanovića. 

Upitan o tome, Škoro je kazao: - Mislite premijer je morao biti upozoren da se događaju određeni postupci zbog kojih bi trebalo ako ništa drugo barem sačekati to, ali vjerujem da je i predsjednik to mogao znati tako da nije ni on baš amnestiran u toj priči. 

Čelni čovjer Domovinskog pokreta komentirao je i nedavne kritike predsjednika Zorana Milanovića usmjerene prema određenim saborski zastupnicima. 

- On obećao da će biti predsjednik svih građana i on uistinu sad jest predsjednik svih građana, sve ih napada jednakom mjerom, s lijeva, s desna. Mislim da se ljevica tu više iznenadila jer su očekivali da će on više udarati po desnici, međutim, iz nekog razloga je odlučio obračunati se s onima koji spadaju kao, navodno, pod tu ljevicu. Ja to ne gledam tako, za mene je to arhaička podjela. On je čovjek s karakterom, čovjek osebujnog ponašanja, čovjek koji je dobio povjerenje građana, on je predsjednik Republike Hrvatske. Meni je samo smiješno kada se zbog takvih situacija njega proziva i traži se od njega ostavka. Nema za to ustavnopravne osnove - kazao je Škoro. 

VIDEO: Uhićen šef Janafa, DORH za kriminal sumnjiči više ljudi

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

PS
PLETER S PLIVE
09:48 07.10.2020.

Pričali su kako će liberalizacijom tržišta prodisati "demokracija". Znamo tko su vlasnici RTL-a i Nove TV, i oni maksimalno koriste tu liberalizaciju, i promiču vrijednosti stranu hrvatskom biću i hrvatskom nacionalnom interesu. Oni me zapravo ne iznenađuju... Temeljni problem je HRT... Sjetite se Radmana... samo podsjećanje kako je HRT u njegovom mandatu izgubio koncesiju na svjetski brend koju Hrvati imaju - Nogometna reprezentacija!!! Je li dotični za ovo procesuiran, ili novčano kažnjen. Poput mnogih veleizdajnika...

DU
Deleted user
10:01 07.10.2020.

Škoro, pa nisi se baš utrgo, jovanoviću, alias šprajcu, metnuti od po zadi, on ne bi ispustio priliku. Zlo je i naopako kada mi koji to sve gledamo, neopterećeni interesima najnižih strasti, komentiramo, tada nam ovo glasilo jada i žutila poruči "greška 404. Ako može pepermint pajdo i čuvar lex perkovića, nemilosrdno šamarati lažne moralne nakaze, tko tebe koči? Otmi im motku iz ruku i udri ih!!!!!!

NE
Neo001
10:25 07.10.2020.

Ništa ne može bez čede jovanović-šprajca, svi ga trebaju. To je naša stvarnost da nam medije vode jugo relikti a najgori je HRT koji nije ni hrvartski ni javni a prisiljeni smo plaćati to smeće.