Budi se želja za putovanjima

Skočila prodaja avio karata - za siječanj 2021.

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Otkazan let
Foto: MORH
Pripadnici 11. hrvatskog kontingenta avionom Croatie Airlinesa sletjeli u RH
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Dezinfekcija aviona Croatia Airlinesa zbog koronavirusa
Foto: MORH
Pripadnici 11. hrvatskog kontingenta avionom Croatie Airlinesa sletjeli u RH
Foto: Igor Soban/PIXSELL
U Zagreb sletio privatni avion iz Italije: 'Putnike nitko nije pregledao, slobodno šeću Hrvatskom'
Foto: MORH
Pripadnici 11. hrvatskog kontingenta avionom Croatie Airlinesa sletjeli u RH
01.04.2020.
u 13:00
U posljednja dva tjedna broj rezervacija za letove početkom iduće godine u Britaniju porastao čak 242 posto.
Pogledaj originalni članak

U većem dijelu svijeta turistička su putovanja, reklo bi se, ljudima trenutno zadnja briga. Ali, čini se, da se ipak ne vrti se sve samo oko koronavirusa i da se počinje nazirati i snažna želja za putovanjima, zaključuju u američkoj marketinškoj agenciji Sojern specijaliziranoj za turizam s ispostavama u 13 gradova na svim kontinentima.

Analizirali su rezervaciji letova u Velikoj Britaniji u posljednjih četrnaest dana i otkrili skok u prodaji karata od  čak 242 posto za siječanj 2021.

Pri tom, broj rezervacija za Španjolsku povećan je 160 posto, a u porastu su i rezervacije za koronavirusom najpogođeniju europsku zemlju Italiju.

Analitičari Sojerna vjeruju da je to posljedica rane objave zimskog reda letenja mnogih avio kompanija i fleksibilnijih uvjeta otkaza rezervacija kako bi povećali povjerenje putnika, ali i uvjerenja da će do tada zdravstvema kriza završiti.   

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
17:11 01.04.2020.

naravno, inace ako su prosli mjesec prodali 100 karata 242% porasta znaci sada su prodali 342 karte kad usporedis sa proslom godinom had su za sjecanj prodali 26000 karata to je svakako znak da su se ljudi zazelili putovati.