Bez lica i s novcem

Skandal u Novom Sadu: Zbog ove slike Isusa otkazana izložba

Foto: Facebook
Skandal u Novom Sadu: Zbog ove slike Isusa otkazana izložba
16.10.2013.
u 11:03
Izložba se trebala održati u prostoru Tribine mladih u Kulturnom centru, a nakon zabrane otvaranja zbog spomenutog rada na društvenim mrežama se razbuktala rasprava
Pogledaj originalni članak

Izložba radova studenata Akademije umjetnosti u Novom Sadu trebala je biti otvorena sinoć, no iz protesta je zatvorena.

Razlog je zahtjev Kulturnog centra da se slika jednog od studenata na kojoj je prikazan razapeti Isus bez lica i s novcem u rukama izbaci iz postave.

Izložba se trebala održati u prostoru Tribine mladih u Kulturnom centru, a nakon zabrane otvaranja zbog spomenutog rada na društvenim mrežama se razbuktala rasprava, piše Blic.

I dok su tviteraši taj čin ocijenili cenzurom, direktor Kulturnog centra istaknuo je da "postoji razlika između cenzure i uređivanja".

>> Pogledajte šokantnu reklamu s tetoviranim Isusom Kristom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.