traži se

Sirijac koji traga za kćeri pobjegao iz zagrebačkog centra za azilante

Foto: Twitter
Sirijac koji traga za kćeri pobjegao iz zagrebačkog centra za azilante
28.09.2018.
u 10:56
Nagađa se da je nestao u noći na četvrtak i od tada mu se gubi svaki trag. Policija trenutačno traga za njim, a ako ga pronađe, prijeti mu deportacija jer mu je bijegom iz azila ukinuto pravo na zahtjev za azil
Pogledaj originalni članak

Sirijac zbog kojeg su se svi digli ne bi li mu pomogli pronaći kćer, nestao je iz azila u hotelu Porin u Zagrebu.

Kako neslužbeno doznaju 24 sata, Sirijac se nije pojavio na prozivci koju u azilu imaju svaku večer u 22 sata i u 6 sati ujutro.

Nagađa se da je nestao u noći na četvrtak i od tada mu se gubi svaki trag. Policija trenutačno traga za njim, a ako ga pronađe, prijeti mu deportacija jer mu je bijegom iz azila ukinuto pravo na zahtjev za azil.

Cijela priča oko nestale djevojčice Allse počela je biti sumnjiva kada se doznalo da se Sirijac registrirao i u Crnoj Gori i u BiH, ali bez djevojčice, stoga mu ovaj bijeg nakon svega zasigurno ne ide u prilog.

I ministar unutarnji poslova Davor Božinović u četvrtak je potvrdio da policija raspolaže informacijom da je 43-godišnji Sirijac W. G., koji tvrdi da ga je hrvatska policija razdvojila od petogodišnje kćeri, još 30. kolovoza u Sarajevu zatražio azil, ali da u njegovu društvu nije bilo nikakve djevojčice.

Ppotvrdio je kako hrvatska policija već nekoliko dana raspolaže tom informacijom. No, kaže, nema luksuz da izlazi u javnost sa svim saznanjima.

"Sve ono što se u javnom prostoru objavilo ne podudara se s onim do čega je policija došla", rekao je Božinović.

>> Pogledajte video o mjestima koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 108

KO
komunikolog
11:04 28.09.2018.

Da ga nije Maja Sever otela?

TR
trunjo
11:08 28.09.2018.

toliko o tome koliko mu je stalo do "kćeri- ako je uopće i bila"...laž muljanje i obmana i takve netko brani.....

SO
SoloHan
11:17 28.09.2018.

Otišo se kod Maje zeru plaknit, a možda joj i Tvrtka pokaže