STOP! DILDO NA CESTI

Seksualne igračke zaustavile promet u središtu Moskve

Foto: Twitter
seksualna pomagala
Foto: Twitter
seksualna pomagala
21.05.2016.
u 13:00
Incident se dogodio u pola bijelog dana na uvijek prometnom Cvjetnom bulevaru
Pogledaj originalni članak

Prometne gužve u pola bijelog dana nisu nikakva senzacija u Moskvi, no ovaj put gužvu nisu izazvale uobičajene kolone VIP vozila političara, stranih državnika ili tajkuna nego seksualna pomagala koja su se rasula nasred Cvjetnog bulevara u samom srcu glavnoga grada Rusije.

Začudo, na cesti u tom trenutku i nije bilo previše vozila niti pješaka, a oni koji su se našli u blizini nisu protestirali. Umjesto da, kao što to inače rade, psuju onoga koji je zaustavio promet, svi su se okupili oko mladića koji je po cesti skupljao razbacane gumene igračke za odrasle.

Nisu se doduše niti pretrgli od pružanja pomoći. Radije su izvadili svoje pametne telefone, slikali, snimali i uz smijeh popratili ovaj neobični događaj. Tako smo uostalom i mi saznali za njega. 

>> VIDEO: Otkrijte što u sex shopu najčešće kupuju žene, a što muškarci

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

HO
homofob
23:04 21.05.2016.

Neadekvatnom Putleru ispale proteze!

OS
osica
17:02 21.05.2016.

Uh, da li se nešto slično dogodilo i u Zg. ?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:14 21.05.2016.

Nije dildo nego vibrator. I mi u Hrvatskoj kazemo avenija, ne bulevar. Avenije bulevarima nazivaju u srbiji.