sjeverno od Hodeida

Saudijska vojna koalicija pokrenula vojnu operaciju u Jemenu

Foto: HAMAD I MOHAMMED/REUTERS/PIXSELL
Saudijska vojna koalicija pokrenula vojnu operaciju u Jemenu
20.09.2019.
u 06:43
Koalicija je priopćila da je uništila četiri mjesta korištena za sastavljanje brodica na daljinsko upravljanje i morskih mina, kako bi se zaštitila slobodu pomorske plovidbe
Pogledaj originalni članak

Koalicija pod vodstvom Saudijske Arabije pokrenula je vojnu operaciju sjeverno od jemenskog lučkog grada Hodeida protiv "legitimnih vojnih meta", izvijestila je u petak državna TV Ekhbariya.

Koalicija je priopćila da je uništila četiri mjesta korištena za sastavljanje brodica na daljinsko upravljanje i morskih mina, kako bi se zaštitila slobodu pomorske plovidbe.

Sunitska muslimanska koalicija, koju podržava Zapad, intervenirala je u ožujku 2015. godine protiv jemenskih Huta, a nakon što su svrgnuli međunarodno priznatu vladu u Sani krajem 2014. godine.

Video: Napad na naftna postrojenja u Saudijskoj Arabiji

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar raco
raco
10:36 20.09.2019.

opet UN šuti?

Avatar ehlbert13
ehlbert13
17:32 20.09.2019.

Kako je u politici sve okrutno! Iran koristi sirotinju u Jemenu, Libanonu, Iraku i Palestinskim teritorijama, kako bi sprovodio svoju politiku, često nerealnu i samodestruktivnu. Sa druge strane prvenstveno Amerika i Izrael svojom politikom generiraju ovakvo ponašanje Irana i izazivaju (za sada pritajeni) bijes arapsko-islamskoga svijeta. Rusi i Kinezi promatraju sa strane i koriste svaku mogućnost da uskoče u eventualni vakuum iz nekih svojih partikularnih interesa, a cijenu plaća lokalno stanovništvo...Sve se svelo na golu silu, gdje je najvažnije tko ima veću batinu...

DO
domxerex
09:49 20.09.2019.

Baš su junaci, oni najbogatiji arapi udarili na najveću arapsku sirotinju.