I TRAKTOR

Sakrio vozni park pred ovrhovoditeljima

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Sakrio vozni park pred ovrhovoditeljima
09.01.2020.
u 15:54
Vozila je odvezao na nepoznato mjesto i sakrio, čime je spriječio namirenje potraživanja odvjetničkog društva prodajom vozila u ovršnom postupku.
Pogledaj originalni članak

Dva osobna automobila, pet priključnih vozila, traktor i radni stroj sakrio je pred ovrhovoditeljima 56-godišnjak iz Koprivničko-križevačke županije. Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je podiglo pred Općinskim sudom optužnicu protiv njega zbog kaznenog djela povrede tuđih prava

Tereti ga se da je od kolovoza 2017. do svibnja 2019. godine u Đelekovcu i Novigradu Podravskom sakrio "vozni park" kako bi spriječio provođenje sudskog rješenja o ovrsi radi naplate potraživanja odvjetničkog društva u iznosu većem od 170.000 kuna. Vozila je odvezao na nepoznato mjesto i sakrio, čime je spriječio namirenje potraživanja odvjetničkog društva prodajom vozila u ovršnom postupku.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DE
deda1234
20:24 09.01.2020.

Uzas...