S 2,26 promila nožem pokušao ubiti 27-godišnjaka

Foto: Agencije
S 2,26 promila nožem pokušao ubiti 27-godišnjaka
24.01.2010.
u 10:18
32-godišnji Darko K. nožem zadao više ubodnih rana u trbuh 27-godišnjem Borku T. koji je još uvijek na kirurškoj obradi. Počinitelj ubojstva u pokušaju imao 2,26 promila alkohola u krvi
Pogledaj originalni članak

BABINA GREDA – U caffe-baru "Pandora“ u središtu Babine Grede jutros je oko 4 sata 32-godišnji Darko K. nožem zadao više ubodnih rana u trbuh 27-godišnjem Borku T. koji je još uvijek na kirurškoj obradi u Općoj bolnici Vinkovci.

Obojica mladića su iz Babine Grede, a policija će detaljnije o ovome slučaju izvijestiti nakon što bude završen očevid.

Za sada je samo poznato da je počinitelj ubojstva u pokušaju imao 2,26 promila alkohola u krvi.

Kako se neslužbeno doznaje, u "Pandori“ incidenti nisu rijetkost, a uvijek se dogode poslije radnog vremena koje je vikendom inače do dva sata iza ponoći.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
01:37 25.01.2010.

Da sada nebi neki rekli da je narodnjacki klub, NIJE, to je cista slavonska birtija!!! Osobno sam par puta bio unutra, zato znam. Cuj ovo, vecinom se incidenti dogadjaju \"nakon\" radnog vremena! Pa da je nakon radnog vremena, nebi bilo gostiju unutra, znaci da radi duze nego sto je dozvoljeno!!!

OB
-obrisani-
01:37 25.01.2010.

Da je gazda na vrijeme zatvorio lokal, znaci u dva, kao sto je i zakonski trebao, do toga bockanja nebi uopce niti doslo!!! Znaci istovremeno PRIJAVA gazdi!!!